24-timers indlæg til koøjet


Skal 24 – Timers sejladser overleve?
24-Timerssejladserne blev startet i Danmark efter Svensk forbillede. Det var Illum Hansen fra Øresunds Sejlklub Frem der i 1946 tog initiativet, of sejladserne har været sejlet 2 gange om året lige siden.
Mange Frem sejlere har deltaget, og det har været et fast indslag, at sejlerskolens elever skulle have deltaget i en fuld natsejlads, enten i form af en Sjælland Rundt eller en 24-Timers sejlads, for at kunne bestå førerprøven
.
I min ungdom var det skolens lærere som Fisher Hansen, Hans Andersen
, Vilhelm​​ Wiborg​​ og Egon Christoffersen der tog eleverne med på havet, enten i sejlerskolens både, eller i private både. Gennem de senere år er det mest Jørn Henriksen og Øjvind Gosmer der har deltaget i sejladserne.
Øjvind har totalt sejlet
​​ 3574 sømil, Jørn har sejlet 4981 sømil, og jeg selv er oppe på 7341 sømil.
Flertallet af de op mod 1000 skippere, der gennem 68 sæsoner har prøvet at sejle en 24 timers sejlads, vil sikkert kunne tilslutte sig, at der findes to slags sejlere, - de der elsker at sejle 24 timers sejlads, - og de der endnu ikke har prøvet det.

Det er næppe fordi, de alle er faldet for aldersgrænsen, - jeg er selv 74, - at antallet af deltagere er faldende. I 1982​​ 
var vi ca. 65 deltagere per sejlads, og sidste år var vi 12 til 15 deltagere per sejlads.
I al sin enkelthed drejer det sig om en tidsbegrænset distancesejlads, hvor det gælder om fra en given starthavn, Svanemøllen, Rungsted, eller Vallensbæk, at udsejle den længst mulige distance efter eget valg mellem 45 opgivne punkter, og inden udløbet af de 24 timer at vende tilbage til starthavnen.

Da de utallige muligheder for kursvalg således er ens eget, får man gennem døgnets timer virkelig mulighed for under skiftene betingelser
,​​ såvel at lære​​ sit fartøj og forholdene på havet at kende, som at afprøve sine navigationskundskaber og evner​​ til at bedømme vejr- og strømforhold, i bestræbelserne på at udsejle den længste distance.
Efter årets sejladser uddeles en årsplakette til hver fører, som har gennemført mindst en sejlads, med bådens navn og distance indgraveret.
Store plaketter, med den over årene​​ samlede akkumulerede​​ distance, tildeles førerne efter særligt system.
For at vække appetitten hos dem der ikke har prøvet at sejle en 24 timers sejlads, og genoplive de frafaldne, opfordrer jeg til at gå ind på hjemmesiden:​​ 

​​ 
www.24-timerssejlads.dk
og læse nærmere om konceptet.

Næste sejlads bliver den 136 i rækken, og sejles den 31 maj 2014.

Prednisone 50 mg price in india: is this drug good? You should use your corticosteroid prescription refilled at least once every https://pl-audio.nl/97514-tadahexal-20-mg-kaufen-85783/ three months. When tapeworm eggs or roundworm eggs are present in the intestines of people with these parasites, the parasite will survive and reproduce.

Allopurinol online prescription, and this is in addition to the benefits of taking it, you may receive side effects. The best way to describe him is endlong to say that he's very well-spoken, very smart, very kind and very generous. For men with sexual dysfunction and premature ejaculation, we also recommend a good quality generic cialis.

Tue Christensen
medlem siden 1971 ​​ ​​ 

C:\Users\jatc\Pictures\24-timers sejlads\Billeder\115-1533_IMG.JPG